diumenge, d’octubre 02, 2005

Diari de las Vegas: Final

El viatge de tornada ha estat tant diferent del d’anada que no hi ha hagut temps ni per anècdotes!!

La única cosa destacable és que al ABH ha tornat a fer de les seves.

Veureu ..... el viatge de tornada feia escala a Texas, concretament a Dallas i es clar ... el que havia de passar ha passat.... ha aparegut un nou huracà –Rita- que es dirigeix cap a Texas precisament.

Evidentment nosaltres no correm cap perill ja que els desastres que genera el ABH sempre passen als llocs on anem però mai quan nosaltres no hi som al lloc afectat..... així que no patiu que no hi han hagut escenes tipo “Aterriza como puedas” o “Aeropuerto”....”todo tdanquilo, depito todo tdanquilo”.

El viatge ha sigut un dels millors (per no dir el millor) de la meva vida.

La sintonia amb els col·legues ha estat total.......bé excepte per un petit incident de suposada difamació (no pregunteu)....NO QUE VA ÉS CONYA!!!

Hem rigut de valent i la veritat és que solament amb la companyia de la Eli, el David i el Josep qualsevol viatge es converteix en memorable.

Però és que a part de la companyia, aquest viatge ha sigut extraordinari, no ens hem estat de res, hem visitat una ciutat única al món, hem anat a espectacles dignes de Hollywood i hem gaudit d’algunes de les més grans i imponents meravelles de la natura de totes les que es poden trobar al nostre planeta.

Ara ja solament queda començar a preparar el proper viatge!!!!!

Tants viatges per fer i tant poques vacances !!!!!!!!!

1 Comments:

At 09 d’octubre, 2006 20:38, Blogger er master said...

A ver si llegais pronto a HAWAI, pesaos, y así nos contais como os va, y vemos las foticos y nos meamos de la risa con vuestra aventurillas.
Por cierto.. algún terrmoto, hurracan o gripe aviar a la vista? y tus maletas Manel, se han perdido ya?

Un abrazo trio calavera, y petonets de Cristel. De mi no hay besos que valgan que luego al Manel le gustan y no hay que se lo saque de encima...jejej es broma....
volved pronto....

PD: tenemos el sindrome de abstinencia ROLERO !!!!!!!!!!!!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home