dijous, de setembre 22, 2005

Diari de las Vegas: 20 de setembre

Ho sento però l'entrada d'avui serà testimonial, i no es que no hagin passat coses, ni és que no tingui ganes d'escriure. És simplement que a les dues passades de la matinada quan ja tenia pràcticament acabat el text d'avui, la puta PDA s'ha penjat i he perdut tot el que havia escrit.

Com comprendreu els ànims i la inspiració per tornar a refer el text són inexistents, o sigui que aquí ve la versió del dia d'avui tipo "Readers Digest".

De camí cap a las Vegas hem visitat el Zion Park, és molt maco , però si el visites en cotxe solament no deixa de ser una carretera amb molt bones vistes.

Hem arribat a las Vegas abans de les tres de la tarda i hem deixat a la Eli a l'hotel perquè li havia agafat un atac d’al·lèrgia i els demés hem marxat a buscar una tenda de còmics per mi i una d'ordinadors per la David.

La tenda de còmics estava tancada per festa setmanal, però afortunadament la d'ordinadors no i almenys el David i el Josep han disfrutat.

A la nit hem anat a sopar al Hard Rock Cafè i els plans eren de sortir a fer una copa al club del Luxor. Malauradament el club solament treballa de dimecres a dissabte i avui és dimarts. Així doncs hem decidit matar l'estona visitant l'hotel Mandalay que està al costat del Luxor i hem descobert que és un dels hotels millor decorats de las Vegas i que està ple de locals per menjar i prendre una copa tranquil·la que són genials.

Nosaltres hem pres un vinet a un local que té la cava de vins més espectacular que he vist mai, va del sostre del local fins al restaurant que està un pis més a baix. Les ampolles estan col·locades en cubicles i un robot és el que les va a buscar per servir-les...impressionant.

Espero que demà la PDA no hem torni a putejar i pugui fer una entrada amb cara i ulls.

Bona nit.

1 Comments:

At 26 de setembre, 2005 09:39, Anonymous Anònim said...

Windows, té la PDA, no? ^_^

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home