divendres, de setembre 16, 2005

Diari de las Vegas: 13 de setembre

Comença la "road movie"!!!! Avui agafem el cotxe de lloguer i marxem a fer ruta pels USA. La primera parada serà el Gran Canyon del colorado i Monument Valley.

En principi avui serà un dia tranquil·let, solament hem de recollir el cotxe de lloguer, i marxar cap al Gran Canyon....però ja us podeu imaginar que amb nosaltres les coses no són mai tant fàcils.

Resulta que l'adreça de l'agència de lloguer de cotxes estava incompleta i ha sigut una odissea trobar-la, total que entre pitos i flautes hem acabat sortint de las Vegas a les 12 passades.

Des de Las Vegas fins al Gran Canyon hi ha unes cinc hores en cotxe, ja que tot i que les carreteres ianquis no tenen pràcticament corbes, els limita de velocitat són més baixos que a Europa i si te'ls saltes i t'enganxen pot acabar dormint a la garjola depenent del poli que et toqui. Afortunadament el cotxe té "cruise control" i li pots programar a quina velocitat vols que vagi i pràcticament no has ni de conduir, solament mantenir el volant per a que el cotxe es mantingui dins el carril i ja està.... així em sembla que fins i tot jo m'atreviré a conduir.

Això ha fet que tots es retardés i haguem arribat al Canyon amb el temps just de fer-hi una ullada i anar a buscar hotel, o sigui que demà haurem de aixecar-nos ben d'hora per recuperar el temps perdut avui ja que haurem de visitar el Canyon i Monument Valley.

El que si hem fet ha estat reservar per demà una excursió en helicòpter pel Gran Canyon, ja que demà tindrem que "apretar" les activitats almenys no hi faltaran mitjans.

Trobar hotel tampoc ha sigut fàcil, es veu que estem en temporada alta i els hotels estan a tope, i els que tenen alguna habitació lliure la fan pagar a preu d'or. Finalment el més barato que hem trobat ha estat una habitació per quatre persones per uns 160 dòlars....o sigui que avui m'ha tocat compartir llit de matrimoni amb el Josep. Al principi no se’l veia gaire convençut, però em sembla que al final li ha acabat agradant i tot l'experiència ;-)

L’anècdota del dia ha estat veure com el Josep a l'hora de dinar es preparava uns "còctels molotov"
de begudes que ens han deixat (sobretot a mi) corpresos i esmaperduts..... entre altres s'ha preparat una combinació de maduixa amb coca cola que solament d'olorar-la ja provocava basques.... a una persona normal es clar, el Josep se la begut com si fos aigua mineral.... a vegades em pregunto si aquest nen no serà un mutant o un alienigena.....

Per no molestar als demés he decidit que el diari d'avui el faré juntament amb el de demà, o sigui que probablement aquesta entrada no serà la més complerta de totes (ja sabeu que solament tinc tres neurones de les quals una es gandula i les altres dos em beuen).