dijous, de setembre 15, 2005

Diari de las Vegas: 9 i 10 de setembre

Per fi ha arribat el dia de la partida!!!!!

Em pensava que no arribaria mai.....

Finalment i a pesar de huracans i altres desastres naturals marxem cap als USA.

Com que l'avió marxa a les set del matí del dissabte hem decidit marxar divendres quan plegui l'Eli i "empalmar", així segur que dormim a l'avió.

D'entrada tant la Eli com jo tenim una missió encomanada per cada una de les nostres famílies:

  • L'Eli no pot ensenyar el melic ja que si no la detindran i es passarà les vacances a la presó.
  • I jo no he de respirar "fondo" per no agafar el còlera.....que hi ha a Nova Orleans. Ja se sap que com que els Estats Units són tant petits i tot està tant a prop l’epidèmia de Nova Orleans segur que ja ha infectat tot el país.

El viatge promet ser una experiència en que tots descobrirem coses dels altres i de nosaltres mateixos...... de moment em descobert que el Josep té do de llengües, ens ho demostrat parlant en l'idioma dels "Chars" (que són uns personatges del joc de PC Guild Wars)....concretament ens ha dit "bora bora nyar nyar" com aquell que diu "quin dia més bo que fa". Els demés per si de cas li hem seguit la corrent, no fos cas que és poses en plan "chars" i decidís aniquilar-nos.... afortunadament se li ha passat aviat "la pàjara" i no ha passat res.

Un cop arribats a BCN hem anat a sopar al Tokio Sushi, així els tres del Andorran Bio Hazard (ABH) és com si haguéssim empalmat les vacances del Japó amb aquestes.....ja sé que no cola però que voleu que us digui, "de ilusión también se vive".

Després de sopar hem anat al cine a veure en sessió golfa "Los guardianes de la noche" que el David ens ha dit que havia llegit critiques i articles sobre ella i que segur que era boníssima..... i s'ha demostrat una altra vegada que no es pot fer cas de les crítiques....QUE DOLENTA!!!!!! Però almenys ha servit per matar l'estona (normal era mortalment dolenta).

Després hem estat buscant un pub per continuar la nit de copes fins a l'hora d'anar a l'aeroport, però resulta que a BCN els pubs tanquen a les tres de la matinada!!! Pitjor que a Andorra!!!! I després ens queixem del que tenim a casa.....

No us avorriré explicant-vos tot el viatge amb avió (a més estic escrivint això a les dues de la matinada del dia 10 però per a mi es com si fossin les 11 del matí del 11 de setembre i no he dormit pràcticament res des de el dia 8 i com comprendreu el cervell no dona per més).

En resum:

  • Entre vols i esperes als aeroports de BCN, Londres i Nova York hem estat més de 25 hores viatjant.
  • Ens hem comprat un trivial de Star Wars i ja ens el sabem de memòria. El David ha demostrat que no domina tant el tema com ens pensàvem tots (ell inclòs).
  • El Josep ha demostrat el seu do de llengües parlant amb tot cristo amb anglès.... i fent-se entendre!!!
  • Empalmar no ha servit de res perquè estem destrossats igualment pel viatge, però que "nos quiten lo bailao".
Segur que em deixo algo però el meu cervell no dona per més...... m'estic quedant dormzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz