dissabte, de setembre 17, 2005

Diari de las Vegas: 16 de setembre

Avui "sin comerlo ni beberlo" hem tingut un dia tranquil.

Ens hem aixecat a les set i mitja de matí (ai, ai...) i hem marxat cap a Jackson Hole i el Teton Park.

A mig camí ens hem fotut uns mega esmorzar a un Subway, es tracta d'una cadena especialitzada en fer bocates classe súper, el David el Josep i jo ens hem demanat un bocata de quasi 30 cms. de llarg!!!!!

El Teton Park ha estat una mica una decepció ja que tot i ser molt bonic, és el mes semblant a Andorra que hem trobat fins ara.... això sí multiplicat per deu en quant a tamany. Aquest parc és ideal per poder passar-hi un parell o tres de dies i acampar-hi i fer alguna excursió a peu.

Total que sense haver-ho planificat a les sis i mitja de la tarda ja havíem fet tota la feina del dia.

Això ens ha permès fer una migdiadeta abans d'anar a sopar....el Josep ens ha deixat dormint i se n'ha anat a explorar Jackson Hole, i pel que ens ha explicat aquesta és la ciutat més turística que hem visitat fins ara (exceptuant Las Vegas és clar que està en una altra divisió).

Avui el David ens ha convidat a sopar a un dels millors restaurants de la ciutat (per no dir el millor) per celebrar el seu cumpleanys. Ha estat un sopar esplèndid regat amb Dom Perignon i Veuve Clicqot. Quan hem demanat el Dom Perignon ens l'ha sortit a servir l'amo del restaurant, suposo que no tenen molts clients que sopin de xampany i li ha fet gràcia veure qui demanava el millor xampany de la carta.

Després del "soparet" hem anat a fer una copa a un local súper autèntic on hi havia música en directe i la Eli ha pogut ballar una mica. Jo m'he pogut fumar un puret (que ja en tenia ganes) i hem provat la cervesa local.

Al final ens hem retirat a la una del matí passades. Com sempre, s'ha demostrat que a vegades les coses surten perfectes sense haver-les de planificar.