divendres, de setembre 16, 2005

Diari de las Vegas: 14 de setembre

El Gran Canyon és......INDESCRIPTIBLE.... la seva immensitat és impossible de descriure ni de copsar amb fotografies, s'ha de veure....qualsevol cosa que us puguin dir o ensenyar es queda curta comparada amb la realitat. Certament no exageren quan la qualifiquen d'una de les meravelles del món. L'excursió amb helicòpter ha estat genial, hem sobrevolat el Gran Canyon durant uns trenta minuts I SOLAMENT HEM VIST UNA PETITA PART!!!!! De fet al Canyon hi podrim posar-hi tota Andorra i encara sobraria espai (i solament hi sobresortirien el pic del Comapedrosa i algun altre).

A part de l'excursió hem fet vàries parades de camí cap a Monument Valley i ens hem recreat en la grandesa dels paisatges. Solament per això ja val la pena el viatge.

Monument Valley és una altra meravella, es tracta de tota una vall (immensa és clar) on l'erosió provocada pels elements a través de milers d'anys ha creat unes formacions rocoses amb unes formes úniques i extraordinàries. Hi ha algunes formacions que quasi semblen fetes per algun ésser intel·ligent superpoderós.

A una de les formacions Monument Valley anomenada Mexican Hat el David ha decidit fer n "Camel Tropic" amb la camioneta i hem arribat fins al riu San Juan (que suposo és un afluent del Colorado). Allà el Josep encara no se sap com ha fabricat unes "arenas movedizas" remenant el fang de la vora del riu amb un bastó.

Tornant del riu hem trobat unes petjades d'un "lindo gatito". A jutjar pel tamany i la profunditat de les petjades el gatet era del tamany d'un San Bernard!!! Nosaltres evidentment hem mantingut la calma i en compte de tornar ràpidament cap a la camioneta ens hem dedicat a documentar-ho amb fotos i a tornar tranquil·lament..... que se sàpiga qui és el que mana!!!!

Hem parat per dinar a un bar de carretera com els que surten ales pel·lícules, un local súper autèntic on ens hem pres una típica hamburguesa americana i una mica de gel amb coca cola.... sí sí heu llegit bé, a aquest país quan demanes una beguda et posen un got amb tres quartes parts de gel i la resta (si arriba) de refresc. A més si demanes la beguda sense gel sembla que et mirin malament i tot!!!! Entre el gel de les begudes i els aires acondicionats encara no entenc com es que la gent no està permanentment afònica....deu ser una mutació genètica per adaptar-se a un entorn hostil.

La mestressa del local tenia ganes d'explicar-nos que se n'anirà de viatge a Itàlia i que farà un creuer per Europa i per no anar "a saco" ha intentat ser subtil:

  • Primer, al sentir-nos parlar en català ens ha demanat si érem italians, i quan li hem dit que no ha fet una "retirada estratègica" per pensar un altre pla d'atac.....
  • Finalment ha decidit anar a lo directe i demanar-nos si ens havíem fet mai algun creuer....malauradament per ella cap de nosaltres n'ha fet un, però això no l'ha desanimat, sinó que ha fet que deixés de banda tota subtilesa i es llancés a explicar-nos que uns amics seus d’Itàlia l'havien convidat a visitar-la i que de passada aprofitaria per fer un creuer per Europa.

La seva tàctica ha estat demolidora, solament feia cas del que li dèiem si estàvem d'acord amb ella, quan dèiem coses que no li agradaven (com per exemple que a nosaltres no ens agraden especialment els creuers) simplement ens ignorava i continuava xerrant.

La part positiva per a nosaltres és que després de que ens "honorés" amb l'explicació de les seves vacances, ens ha dit que abans de deixar la zona havíem de veure el Gooseneck Park i ha tingut el detall de dir-nos com hi podíem anar.

Em sembla que la dona ha aprofitat aquesta excusa per venjar-se de totes les vegades que li hem portat la contrària, ja que les seves indicacions ens han portat en sentit contrari del Gooseneck Parc, afortunadament hem trobat un indi Navajo que ens ha donat les bones indicacions i a més ens ha acompanyat una estona amb el seu cotxe....per cert aquest senyor és funcionari i per tant tot i que ha estat un detall per part seva acompanyar-nos ah demostrat que els funcionaris són iguals a tot arreu....qualsevol excusa és bona per no treballar.

En aquest parc bàsicament es pot veure el riu més estúpid del món. Es tracta d'un riu que per enlloc de tirar pel recte com fan els altres rius, es dedica a anar fent "loopings" i girs en rodó. O sigui que per anar de A a B passa per C, retrocedeix fins a D i fa un gir de 90 graus cap a E per arribar finament a B.......si no s'entén aquest últim paràgraf no us preocupeu no sou vosaltres, sóc jo que ja no carburo a aquestes hores de la matinada.

Espero que demà estaré més coherent, això d'haver d'escriure el diari de dos dies seguits no és gaire bo pel meu cervell.............

1 Comments:

At 16 de setembre, 2005 09:18, Blogger er master said...

Cuidado chicos, si veis una camioneta negra, detartalada con un tio con una gabardina negra ne el interior y de golpe se os pincha una rueda del coche no os preocupeis, que la eli chille mientras todos aprovechais para salir en escampada y sin daros cuenta estaries reproduciendo la peli de jeepers creepers.........
me encantan vuestras aventuras, andaros con ojo que hay muchos sicopatas y pumas sueltos por toda america.........
Un abrazo y prometo seguir vietras desventuras
Alex.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home