diumenge, de novembre 19, 2006

CASINO ROYALE

Primer de tot us diré que la primera impressió després de veure-la, és que aquesta pel·lícula no agradarà als fans de Bond……és massa "realista" comparada amb les altres pel·lícules de James Bond; aquesta vegada 007 no ha de salvar el món ni res de semblant i això em sembla que no serà prou "flamboyant" pels fans de la sèrie.

En quant a l'actor que encarna a Bond, s'ha de reconèixer que el realitzador ha sigut molt viu, el començament de la pel·lícula és en blanc i negre i transcorre de nit, la qual cosa fa que el color del cabell i dels ulls de l'actor no siguin el primer que veiem d'ell, i si acceptes al nou Bond en aquesta seqüència, a la resta de la peli també.

El Bond d'aquesta història és un Bond sense polir, encara no ha trobat el seu glamour i és més proper a un militar tipus Navy Seal o SAS que no pas al bon vivant i connoisseur que més endavant acabarà esdevenint. Es tracta d'un Bond que sua i sagna (i molt) i que el seu concepte de subtilesa és que no puguin aconseguir proves gràfiques de que ha estat ell el que ha matat al dolent....

L'evolució del personatge durant la pel·lícula és interessant....sobretot tenint en compte que normalment a les pel·lícules de 007 la única evolució que té el personatge és en la roba i rellotges que porta, els cotxes que condueix i en si es tira a una rossa o a una morena...

Una altra cosa que no agradarà als fans de la sèrie és la maca quasi total de gadgets impossibles. I com a conseqüència d'això la absència del entranyable personatge de Q.

Personalment la pel·lícula m'ha agradat i crec que en Daniel Craig ho fa força bé, l'únic però que li posaria és que no sé com funcionarà en properes entregues de la sèrie on haurà de ser un Bond més clàssic.