diumenge, de juny 26, 2011

Amsterdam 2011: 25 de juny

Per fi comencen les vacances!!!

Ens ha costat un pepino però al final hem pogut anar a Amsterdam (Berlin haurà de quedar per una altra vegada que no hi hagi "bio hazzard").

Com tots el primers dies, avui poca cosa, cotxe cap a Barna, avió cap a Amsterdam i una primera presa de contacte amb la ciutat de nit.

Malauradament entre que ens ha plogut (i heu de pensar que aquí l'aigua cau amb més força perqué estem a sota lel nivell del mar) i que estavem un pelet cansats dels viatge hem sopat, passejat una miqueta fins a la Plaça Rembrandt (que té molt bona pinta per sortir de copes i marxeta) i cap a jeure....

Això sí hem pogut observar que els holandesos en general i les holandeses en particular són bastant alts de mitjana. La Elisabeth ha trobat una explicació altament científica a aquest fet:

Com que estem als paisos baixos, els holandesos han de ser alts ja que sinó no hi veurien per sobre l'herba.....intentaria explaiar-me més en la teoria de la Elisabeth, peró francament són les dotze passades i el meu cervell ja no va.....solament us puc dir que quan ella ens ha explicat la teoria tenia sentit (per a mi es clar....).

Aixó és tot per avui....."mañana más....pero no mejor porque es imposible" :-)