dilluns, de juny 21, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 19 DE JUNY DE 2010

Avui hem "vuelto a las andadas".....en tots els sentits de la frase.....

Hem visitat el Metropolitan Museum of Art, el museu més gran de NY. El museu és ENORME, ocupa vàries mançanes de la cinquena avinguda just al costat de Central Parc (i a Manhattan les mançanes no són el que es diu petites).

El museu és tan gran que necessitaries varis dies per veure totes les exposicions dedicant-li el temps que es mereix cadascuna.

Nosaltres hem fet una repassada exhaustiva a la exposició de l'antiga Grécia (com no podia ser d'una altra manera anant amb el David) i després hem fet una visita més normal (o sigui sense parar-se a examinar exhaustivament TOTS el objectes exposats) del pabelló Romà, Egipci, la American Wing i les exposicions de pintors Europeus, la de Picasso i la dels pintors del segle XIX (Monet, Cezanne, Van Gogh, etc....).

Amb això hem arribat a les dues de la tarda passades i -evidentment- destrossats (almenys un servidor "no sentía las piernas"). Així que hem anat a dinar i hem tornat a l'hotel a descansar una miqueta abans de sortir a fer unes compres per la ciutat.

L'Eli és la única que ha comprat alguna cosa, el David volia comprar el joc de rol que ja us he explicat, però resulta que la tenda de rol tanca a les sis de la tarda...i nosaltres hi hem anat a les set....i jo he trobat una jaqueta de cuir super barata però no tenien la meva talla.....

A mi hem feien tant mal els peus que als 20 minuts de les compres he decidit tornar cap a l'hotel i descansar una miqueta més per estar en forma per la nit ja que el pla era sortir a fer unes copichuelas.

Malauradament el pla se n'ha anat en orris ja que al David li ha agafat un yuyu estomacal i no hem pogut sortir de copes. Hi ha vàries teories sobre que li ha passat al David:

a) S'acosta mal temps per d'aquí un dia o dos, i com sabeu aquests canvis de temps el destaroten bastant...i aquesta vegada li ha destarotat el estómac.
b) Alguna cosa que ha menjat li ha sentat malament....tot i que els aperitius han estat compartits i els demés no hem tingut cap problema i de segon ha menjat salmó a la planxa.....
c) Per si no ho sabieu, una de les missions sagrades del David per aquest viatge era menjar hamburgueses púrament americanes per trobar la millor hamburguesa de NY.....i avui els déus de l'hamburguesa l'han castigat per abandonar la seva missió i menjar PEIX (que com tothom sap és l'arxienemig de les hamburgueses)....per cert aquesta teoria tant raonable i científica és meva....o sigui que ha de ser la bona no? Tots sabeu lo extremadament científic i racional que sóc.....

O sigui que avui el dia s'ha acabat una mica abans del que estava planejat, però aquestes coses passen....."unas veces se gana y otras se pierde....las vacaciones son así" que deia aquell, ahir va ser un dia rodó i avui no tant....o com diria un que jo em se "karma es karma".