dilluns, de juny 14, 2010

Diari de Nova York: 12 de juny 2010

Dia de viatges.

És una mica estrany anar de viatge amb l'Eli i el David i no sortir tots junts des d'Andorra..... tenir les nostres mítiques converses al cotxe camí de l'aeroport on arreglem el món i decidim que farem el dia que siguem milionaris, o passar les hores mortes entre connexions jugant a rol o a qualsevol altre joc que se'ns acudeixi.

Es clar que ara que tots anem amb gadgets (la Eli el seu ebook reader i el David i jo amb els nostres ipads) potser ens veurieu als tres callats i "wtrastejant" amb els nostres respectius gadgets....i solament parlant per comentar algo que haguem llegit o jugat en el nostre gadget o per preguntar si algú ha sentit el que deien per megafonia.......

Naaah impossible.....encara no estem tant malament.....oi?

La trobada a NY ha estat curiosa, jo venia amb una marxa del quinze (per mi ha estat un viatge relativament curt i dins del mateix fus horari) i els pobrets Eli i David estaven rebentats despres de tropecientas mil hores de viatge i pel jetlag.

Per a que us feu una idea (i exagerant una mica) la imatge era el Manel saltant amunt i avall dient "que guay que guay!!!! que voleu fer eh? que voleu fer?" mentres els altres dos esgotats i amb una son que no podien amb ella mirant-me sense esma i dient-me "no se el que vulguis peró avui anem a dormir d'horeta eh?"


Que consti que estic exagerant...que si no diuen que soc un difamador.....

Bueno per avui ja está bé...demá comencen les vacances a "full".....aixó si ahir sopant ja varem adonar-nos que, tot i que hi estarem dues setmanes, ens faltará temps per fer coses a NY!!!!!!!

1 Comments:

At 15 de juny, 2010 20:07, Blogger Ly Passik said...

Eiiis compilega, aixins que mola per allá, jo també vaig descubrin racons molt amagats de tenerife, tambe podeu veierme al face, a disfrutar.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home