dissabte, de juny 19, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 17 DE JUNY DE 2010

Avui hem tingut un dia completet, a primera hora hem pujat al Empire State Building i hem pugut gaudir d'una de les vistes més espectaculars de NY. No hi ha res com pujar al edifici més alt d'una ciutat per descobrir-la i admirar-la plenament.

A més al anar a primera hora no hem fet pràcticament cua....reecordeu que el passatemps nacional dels ianquis es fer cua, fan cua per tot!!!! i de bona gana!!! nosaltres els llatins no tenim aquesta paciència (o ressignació).

Després hem continuat culturitzant-nos i hem anat al MOMA (Museum of Modern Art), aquesta vegada no hem patit tant perquè el museu és bastant més petit que el d'ahir, això sí, hem descobert que nosaltres no som gaire "moderns", ja que solament ens ha agradat un 10% de tot el que hem vist. Això sí, el David ha descobert que la Kimi té una vena artística moderna important....i has aquí puedo leer.

Per dinar hem anat a una hamburgueseria súper auténtica on hem gaudit d'unes hamburgueses molt bones i d'un local amb molta personalitat i carísma. A més es tracta d'un lloc que si no saps on és no el trobes no fart de vi.....si us porteu bé, ja us direm on està.....si ens convideu a anar amb vosaltres a NY :-)

Encabat de dinar hem dedicate la tarda a l'activitat cultural per excelència.....ANAR DE COMPRES.

Primer hem fet una paradeta al Forbiden Planet on la Eli ha comprat uns daus, i jo tres còmics (quina sorpresa eh?), el David buscava una nova edició de la Llamada de Chtulu, per estrenar-la a Central Park, però no hi ha hagut sort...de totes maneres ja tenim localitzades un parell de tendes de rol on segur que el tindran.

Després hem anat a JR una de les botigues d'elèctronica més grans de la ciutat, jo m'he comprat una funda pel Ipad i el David ha bavejat emb el Vaio X i amb un Asus Eee que té una autonomia de 10 hores.

Finalment ham anat a la Century 21st., l'outlet més gran i famós de NY. Tots els articles estan súper rebaixat (més d'un 50% com a mínim!). Tot i el bons preus no hem comprat gaire, de fet el David ha "desertat" als 10 minurs i se n'ha tornat al JR.

per finalitzar un dia tant complet hem anat a sopar a un italià....en roincipi a fer una mega-pizza, però quan hem vist el menú ens hem oblidat. la pizza i hem demanat altres plats que estàven tremendos.