dimecres, de juny 16, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 15 DE JUNY DE 2010

Avui ha estat un dia tranquilet i de relax, ens hem aixecat tard i hem fet un picnic a Central Park.

Deixeu que us expliqui com funciona un picnic amb l'Eli i el David.....

Bàsicament es camina unes dues horetes pel parc, es descansa a l'ombra una estoneta llarga aprofitant per llegir algo al Ipad o veure alguna série al móbil (que una cosa és que estem a la natura i l'altra que siguem uns bàrbars sense tecnologia.....llàstima que Central PArk no tingui Wi-Fi.....) i després SE SURT DEL PARC I ES VA A UNA HAMBURGUESERIA A DINAR!!!!!!!

El pla peró no ha sortit del tot bé, ja que a l'adressa que ens havien donat els pares del David per una mega-hamburgueseria resulta que estava el mític (almenys per a nosaltres) restaurant Smith and Wollenski..... així que amb tot el dolor del nostre cor en comptes de menjar hamburgueses ens hem hagut de sacrificar i anar al restaurant i menjar una carn tremenda amb un Saint Emilion i de postres un mega-pastíS de xocolata negríssima.....quina pena oi? Haw haw rajado haw!!!!!!

Entre fet i fotut hem acabat de dinar a les cinc passades, o sigui que hem anat cap a l'hotel a fer la digestió i després hem anat a Macy's a fer les primeres compres del viatge. Pel preu a Andorra d'una camisa Polo Ralph Lauren me n'he comprat dues i uns Dockers la mar de xulos, el David també s'ha firat bastant....i la Eli ha s'ha contenit a l'espera del que pugui trobar a l'outlet que hem de visitar uns d'aquests dies....però també ha "picat" amb algo.

Estàvem tan plens encara del dinar que hem sopat una cerveseta i ens hem anat al retiro d'horeta, que demá toca culturitzar-nos i per fer-ho hem d'estar en forma tant física com mentalment.

1 Comments:

At 17 de juny, 2010 21:02, Anonymous Anònim said...

Caminante, son tus huellas
el camino y nada más;
Caminante, no hay camino,
se hace camino al andar.
Al andar se hace el camino,
y al volver la vista atrás
se ve la senda que nunca
se ha de volver a pisar.
Caminante no hay camino
sino estelas en la mar.
Caminate vaya paseito,
que se hece al andar.
Al PicNic o Chinatown,
el peazo camino que se hace al andar.
Salut apanyeros,
Guedion

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home