dissabte, de juny 19, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 16 DE JUNY DE 2010

Que no us enganyin, culturitzar-se CANSA.

Avui hem visitat el museu d'história natural, i si us penseu que ha sigut un dia descansat esteu molt equivovats.

El museu ocupa tota una mançana de pisos i té cinc pisos.

Ens hi hem estat visitant-lo unes quatre hoes i excepte per trenta minuts de estar sentats al planetari no hem parat de rodar pel museu.

Hem "viatjat " a tots els els continents menys Europa i la veritat és que cap al final de la visita a les nostres cames els semblava que havíem viatjat a Africa a peu literalment....hi ha hagut un moment en que ja estàvem tant destrossats que l'únic que voliem era trobar la sortida i anar a dinar. De fet camí de la sortida hem trobat una sala que no havíem visitat i en la única cosa en la que podiem pensar era "una altra sala no si-us-plau, no podem més" ... o sigui que queda demostrat que la cultura en dosis massa grans pot arribar a ser perjudicial tant pel cos com per la cordura.......


El museu és reralment espectacular, i s'hi troben animals dissecats de pràcticament totes les espécies, es nota que el van fundar en una época en que l'ecologisme i els drets dels animals eren una cosa desconeguda.

També hi ha exposicions de les diferents cultures "salvatges" o aborigens dels diferents llocs del món no civilitzat (básicament tot el que no era el món del home blanc).

A la tarda ens ho hem pres amb una mica més de calma i "solament" hem visitat el museu de cera de Madame Tussaud i un altre de curiositats que estan a un pas de l'hotel.

Com podeu veure ni estant destrossats podem evitar visitar coses.....com els hi he dit a l'Eli i el David "els meus peus estan escribint la seva própia declaració d'independéncia...."

Que hi farem, almenys "moriremos con las botas puestas" que deia aquell.