dilluns, de juny 21, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 18 DE JUNY DE 2010

Avui ha sigut un dia complert...jo encara diria més....ha estat.....LE.....wait for it......GENDARIO!!

A primera hora hem agafat un barco que ens ha fet una ruta pel riu súper guapa.

Podíem escollir entre dos circuits, el de dues hores i el de 75 minuts. Segur que us preguntareu "quina diferéncia hi ha entre els dos circuits?", doncs jo tambné m'ho he preguntat. La resposta que m'ha donat el tio de la taquilla ha estat demolidora....

La diferencia entre un circuit i l'altre és que un dura dues hores i l'atre 75minuts!!

Solament ha faltat que em acabés la frase amb un "eshtupit!!".

Així que després d'escoltar una explicació tant completa i raonada hem decidit fer el circuit de dues hores (ande o no ande csballo grande).

El circuit és super complert, passes a tocar de l'estatua de la llibertat, i arribes fins a Nacions Unides passant per sota del pont de Brooklyn i el Manhattan Bridge i gaudeixes d'una panoràmica immillorable del skyline de NY.....ah sí! també veus Nova Jersey (que a vegades sembla que sigui la germana pobre de Nova York).

De regal hem pogut gaudir en directe i de prop dels entrenaments de les avionetes que participaran a la carrera aetia acrobàtica de Red Bull que és farà aquest cap de setmana.....un luxe inesperat.....veure passar les avionetes a tota llet per l'eslalom en vol rasant i fent acrobàcies a menys de 50 metres de on estàs es guapíssim.

Per dinar hem anat a un altre local mític de la ciutat, el P.J. Clarcke's. Mireu si és conegut que per arribar-hi et diuen que pujis al primer taxi que trobis i li diguis al taxista que vols que et porti a P.J. Clarcke's.... i si no sap on és et diuen que et baixis del taxi i n'agafis un altre perqué aquest taxista és un inútil.....

El David i jo ens hem demanat una hamburguesa CADILLAC que estava tremenda (fent justícia a la fama del local) i l'Eli s'ha demanat uns ous a la Benedict que també estaven tremendos.....tot regat amb unes bones cerveses (quan vingueu als USA proveu la Boston Lager de la marca Samuel Adams...sorprenentment bona tenint en compte que és ianqui).

Ah sí, he de corregir una cosa que vaig explicar el dia del famós picnic...resulta que els pares del David no ens havien donat l'adressa del P.J. Clarcke's tant malament, el que passa és que nosaltres en comptes de tirar cap al nord vàrem tirar cap al sud i dona la puta casualitat que el Smith and Wollenski està pràcticament al costat del P.J.......que cosas eh?

Els plans per la tarda no estaven gaire clars i hem decidit anar a veure que feien al cinema i de passada passar pel teatre on fan el musical de Wicked a veure si hi havia sort i pillavem entrades (ens havien dit que les entrades estaven totes venudes des de un mes abans).

Doncs ha sigut arribar i moldre, solament arribar al teatre ens han dirigit cap a la cua per pillar entrades de reserves cancelades i en menys de tres minuts ens han donat tres entrades a preu normal situades en un lloc de puta mare......ha sigut tant fàcil que el David no s'ho podia creure (anava dient "no pot ser....té que haver truco....ha sigut massa fàcil").

Per fer temps fins a l'hora del teatre hem acompanyat a l'Eli mentres anava de compres....la veritat és que si el David i jo ens controléssim la meitat que es controla ella, gastariem bastants menys diners.....

Wicked és BRUTAL, us el recomano i pel que em diuen els companys s'entén força bé si has llegit el llibre, encara que el teu anglés sigui justet.

O sigui que com podeu veure avui entre la sort i les nostres eleccions hem tingut un dia rodó......I A MÉS QUASI NO HEM CAMINAT!!!!!! Increïble peró cert.....