divendres, de juliol 02, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 25 DE JUNY DE 2010

Últim dia....com passa el temps....semblava que era ahir quan em trobava amb una Eli i un David mig zombificats pel jet-lag i el cansanci del viatge per començar la nostra visita a NY...

Tot i tenir solsament un matí plegats, encara hem tingut temps de fer alguna coseta.

A part de passejar (que raro eh?) hem visitat la central de correus i la Biblioteca pública de NY.

Correus és un edifici neo-clàssic ENORME.

La biblioteca estan renovant-la i la tenen tota coberta per fora, així que ens hem hagut de conformar visitant el seu interior. Hem visitat una exposició molt interessant de mapes de la costa i hem comparat les imatges de la biblioteca que surten al joc de cazafantasmas amb la realitat...la realitat té més carisma, peró al videojoc han clavat fins a l'últim detall.

Després d'aquestes dues visites hem anat a dianar a l'hora ianqui ja que l'Eli i el David marxaven a la una cap a l'aeroport.

Un cop han marxat jo he vist el Espanya-Xile a l'habitació de l'hotel mentres feia la maleta (ja que el partit ha estat infumable) i després he fet una sessió doble de cine (Toy Story 3D i Knight and day).

I així es com acaben aquestes vacances....com sempre massa curtes.....però amb l'Eli i el David les vacances sempre són massa curtes....senyal de que amb ells m'ho passo teta....