divendres, de juny 25, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 23 DE JUNY DE 2010

Avui hem fet un dia tranquilet, es nota que ja estem a la recta final de les vacances i que les energies comencen a anar justetes....

Per començar el dia hem visitat el museu Guggenheim d'art modern. I hem confirmat que nolsaltres no som gaire "moderns". A part d'un parell o tres de coses, el que més ens ha agradat del museu és l'edifici en sí, la veritat és que és una joia arquitectònica tant per fora com per dins.

Ens hem pulit el museu bastant rapidet, i per fer temps fins a l'hora de dinar el David i jo hem a anat a una botiga d'informàtica a xafardejar una miqueta.....no fos cas que hagués sortit alguna novetat revolucionària des de la última visita al JR.....i la Eli ha anat a una botiga de joguines i articles per festes infantils i ha estat com deixar a un nen suelto en una tenda de carmels! Entre les joguines per l'Hector, llapisos, pintures, colors, llibretes, etc...és sorprenent que no li hagi fet més mal a la tarja.....les seves "declaracions a la premsa" han estat...."sort que a Andorra no hi ha una botiga com aquesta".

Per dinar hem anat al Loup Cafe i en hem demanat la Deluxe Burguer, una mega-hamburguesa tremenda.

Després de bastantes deliberacions hem arribat al veredicte de que aquesta és la millor hamburguesa de totes les que hem tastat a NY...i això no és "moco de pavo" ja que les altres competidores havíen deixat el pabelló hamburguesil molt alt....

Després de dinar -i com ja és tradició en aquest viatge- hem anat a l'hotel per descansar una miqueta i fugir de la calor asfixiant que feia avui al carrer, i deprés la Eli ha marxat a fer un "raid" al Toys'R'Us de Times Square per acabar de comprar alguna coseta més per l'Hector.

Mentrestant el David ha pujat a la meva habitació i ha procedit a deixar-me al Vaio X net de "basura informàtica"... el PC m'ha quedat "niquelao".

Com que la temperatura no tenia pinta de baixar fins a nivells tolerables, hem fet el que qualsevol persona hagués fet en el nostre lloc, ens hem tancat en un pub a fer unes cerveses fins a l'hora de sopar.

Amb tanta calor no teniem gaire gana, així que hem fet un sopar lleugeret (per compensar els excessos d'ahir) i ens hem anat al retiro. Això sí, el sopar ha tingut el seu moment de tensió quan la Eli ha descobert tot just a la primera mossegada del seu sandwich que hi portava API!!!! Afortunadament se n'ha adonat abans d'ingerir-lo i ens hem evitat una visita al hospital...i no precisament turística....