dimarts, de juny 22, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 20 DE JUNY DE 2010

Avui era el dia d'improvisar, la idea era no fer plans, decidir on voliem anar sobre la marxa i anar "vagant" per la ciutat i deixar-nos portar per la força.

O sigui, básicament un dia de caminata non-stop....i sense que ningú ens hi obligués!!!!

Primer ens hem dirigit a Wall street i hem visitat el districte financer, hem aprofitat per visitar una llibreria i encara no se ben bé com, hem acabat al JR....i com que la providència ens ha portat cap allà, hi hem entrat i hem acabat comprant unes cosetes sense importància......

El David s'ha comprat una bossa per portar un Asus Eee...i com que ja tenia la bossa no ha tingut altra opció que comprar el Netbook....lógic no?

Jo he deixat el sentit comú a l'hotel i m'he comprat un Vaio X.....peró es que és tant mooonoooo i compacte, i lleuger i mooonooo i mola i.......suposo que no cal que continui oi?

Després d'aquesta petita parada técnica, hem anat cap a Tribeca, hem creuat per Canal street a Chinatown (on ens oferien pel carrer Rolex i bolsos de marca "caiguts d'un camion" en plan clandestí....semblava que ens estiguessin oferint drogues en comptes de relllotges i bolsos !!!) i hem acabat el matí al SoHo....que és on l'Eli ha trobat totes les tendes de roba que ha de visitar per fer-li mal a la tarja de crèdit. La veritat és que veient el preus no m'extranya que ja ens hagi dit que necessitarà com a mínim quatre hores per poder "pentinar" la zona......

Hem aprofitat per dinar al SoHo i després hem anat al hotel a deixar les compres (o sigui els PCs) descansar una mica i continuar vagabundejant per la ciutat.

Tot caminant i xerrant ens hem trobat que habiem pujat fins a Central Park (i això que en principi haviem d'anar a Rockefeller Center), hem fet unes cerveses en un parell de bars bastant guapos...i cars....sobretot el del hotel Plaza de Central Park on ens hi hem estat més de dues hores xerrant de tot una mica. Quan hem mirat el rellotge ja eren les deu de la nit!!! O sigui que hem tornat caminant tot xino-xano cap a l'hotel. Pel camí hem fet un soparet lleuger a base de pollastre i això ha estat tot.

És paradoxal que el dia que probablement hem caminat més ha estat el dia que menys destrossats hem acabat...cansats sí, però no reventats...quines coses eh?