dimecres, de juny 23, 2010

DIARI DE NOVA YORK: 21 DE JUNY DE 2010

Avui ha estat un dia atípic, en principi havíem de anar a Coney Island a passar-hi el matí, però primer hem fet una primera paradeta al......JR!!!!!! .....on el David ha ampliat la RAM del seu nou Asus fins a 2Gb, i com que ens han dit que estaria muntada en uns 45 minuts hem decidit anar a una tenda de rol que hi ha prop del Empire State per fer temps.

La tenda de rol era brutal.....ens ha recordat les tendes que hi havia a BCN fa uns 15-20 anys, atepeïda de jocs de rol, de taula i de tota mena de coses "jugables", malauradament hem descobert que el sistema de la nova edició de Chtulhu no mola gaire, així que no hem comprat res.

Un cop recollit el Asus amb els nous 2 giges de memòria ja instal.lats, ens hem dirigit cap a Coney Island, que paradoxalment no és cap illa i que està al quinto coño (hi hem trigat quasi una hora en arribar-hi en metro!!!).

Hem aprofitat el llarg trajecte per llegir (la Eli i jo) i per monear amb el Asus (el David evidentment)..... i aquí és quan les coses s'han començat a torçar, ja que el Asus ha començat a fer el burro quan es feia el shutdown...una de cada dues vegades el windows tancava però el PC continuava encés.....com us podeu imaginar això ha trasbalsat bastant al David.....com segur que ja havieu deduït tots els que el coneixeu una miqueta.

Mentres el David patia en silenci pel Asus, hem tastat un dels hot dogs del mític Nathan's i després hem dinat a un "xiriguitou" al passeig marítim que ens ha transportat a principis dels anys vuitanta per la seva decoració (per dir-ho d'alguna manera...bàsicament no l'havien reformat des d'aquella época com a mínim...).

Tot Coney Island és com un tros de NY que s'ha quedat aturat en el temps, si et transportessin allà mentres dorms al principi no sabries dir si es que t'hi han portat amb un Delorean o amb una Stargate.....

El David i la Eli han pujat al Cyclone, una de les muntanyes russes més conegudes del món (en part gràcies al cine i a la tele). Es tracta d'una muntanya russa tipo estampida, construida al 1927. Estem parlant d'una estructura de fusta que té més de VUITANTA ANYS!!!!! A mi solament de pensar-hi que passaria si una colònia de termintes hi anés a parar allà ja m'agafa un jamacuco, o sigui que jo m'he quedat a terra ferma mentre els nostres dos addictes a l'adrenalina hi pujaven sense haver fet ni testament....

Com que el David no es podia treure del cap els problemes del Asus i com que el sol queia com si estigués en plan super-nova, hem decidit tornar a Manhattan, el David i jo per anar al JR a cantar-lis les quaranta i la Eli a comprar al SoHo.

Finalment el problema del Asus era que ens havíen vengut una memória més ràpida del que accepta la placa mare del PC i la cosa s'ha arreglat fàcilment....però no ràpidament..... no havia vist mai tanta burocràcia fora de Govern i Comuns....hem hagut de fer cinquanta mil papers i viatges d'un lloc a l'altre de la botiga per poder aconseguir que ens posessin la RAM correcta....semblava la escena del burócrates de la peli Els dotze treballs d'Asterix.

Un cop solucionat el problema PC-istic hem anat a l'hotel a esperar a que la Eli acabés la seva ratzia compril.

La Eli ha arribat arrebentada, ha caminat més avui de tenda en tenda i ha donat més voltes dins de cada botiga que si s'hagués fet el Metropolitan dues vegades seguides...així que com a deferència cap a ella hem anat a fer un tast de cerveses a una cerveseria del costat on ens han portat un "pirulou" (segons el David aquest és el terme tècnic en anglès) amb vuit cerveses diferents i a sopar a un japonés del costat de l'hotel especialitzat en barbacoa estil japonés.....després ja se'ns ha "escalfat el morro" i hem fet una petita passejadeta per fer un parell de birres més.....això demostra que és igual lo destrossada que estigui, que per una cervesa la Eli va on faci falta!!!!!