dimecres, de juny 29, 2011

Amsterdam 2011: 28 de juny

Avui sense que ens ho haguem proposat ha estat un dia tranquilet.

La idea era aprofitar el mal temps per fer visites "indoor", però.la cosa ja ha començat malament quan hem arribat al ajuntament/palau reial i resulta que estava tancat per obres fins divendres.

Sense permetre que això ens desanimés hem anat fins al Rijskmuseum....que resulta que també està en obres i solament es pot visitar un 10-20%.....al mateix preu de sempre aixó sí....

Total que després de visitar en un pim pam el museu hem anat cap a dinar (ja el teniem reservat des d'ahir) sentint-nos una mica estafats.....de l'únic que ha servit visitar el Rijskmuseum ha sigut per a que la Elisabeth confirmés que no li agraden els pintors holandesos.

Fins aquell moment el temps ens havia respectat, peró ha sigut sortir del museu i posar-se a ploure a "full", fins que hem entrat al tramvia.

Despres de la pluja en comptes de refrescar ha pujat la temperatura i la humitat cosa mala, així que hem anat a descansar una estoneta a l'hotel, no tant per recuperar-nos del cansament de avui sinó per recuperar-nos del tute dels darrers dos dies.

La Elisabeth i el David volien anar a visitar el museu de cera, i com que jo no en tenia ganes, hem quedat que quan acabessin la visita m'enviarien un SMS per a que ens trobessim.....i aquí és quan el dia s'ha "tranquilitzat" de cop....

Resulta que quan han arribat al museu, resulta que acabava de tancar, així que m'han enviat el SMS, peró resulta que i ha hagut algun problema i no s'ha enviat (i no han vist el missatge de error).

Així que la parella s'ha estat esperant amb la calor que feia bastanta estona, i quan ja no han suportat més la calor han decidit refugiar-se a un pub.

Jo no se si ha sigut perqué hi estaven bé bevent guiness o si es que a partir de la segona guiness han perdut el mon de vista resulta que han passat dues hores.....i mentres jo al hotel m'havia quedat sobat.....

Total que quan em desperto i veig la hora els hi faig un minimissatge i llavors és quan veuen que el seu missatge no s'havia enviat.....

Així que la tarda s'ha passat de la manera més tonta possible, uns esperant i l'altre dormint .

Quan finalment ens hem retrobat hem continuat fent birres de pub en pub i arreglant el món. A la que ens hem adonat ja eren quasi les dotze i encara no haviem sopat (almenys res sólid).

Per sort teniem localitzat un restaurant indonesi que tanca a les dues i que per la foto de la propaganda semblava guapo...

El que passa es que avui en dia no te'n pots fiar de les fotos...el photoshop fa miracles!!!

El que semblava un palau ha resultat ser un xiringo....afortunadament el menjar (que és el realment important) estava boníssim.

A la hora que hem acabat el metro ja estava tancat, i per acabar-ho d'arreglar s'ha fotut a ploure a bots i barrals...

Després de mullar-nos com uns tontos buscant un bus nocturn que ens portés al hotel hem decidit agafar un taxi i acabar amb patiment.....o aixó ens pensavem......ja que ens ha tocat el taxista més inutil de la ciutat, i tot i que li hem donat la adressa del hotel escrita ha passat de tot i ens ha portat a la estació central (per a que us feu una idea és com si en lloc de portar-vos a St. Julià des de Andorra us portessin a Canillo). En comptes de liar-la hem decidit baixar del taxi i com que tots els busos nocturns surten de la estació central agafar el que va al nostre hotel i donar el dia per tancat.

Evidentmen ttot aixó amb un diluvi constant i amb el fet de que com tots saveu la freqüència del transport nocturn sol ser patètica......total que estic escrivint aquest text a les 3:30 de la matinada.....

Com que demà també toca pluja hem decidit dormir fins que no poguem més i a la tarda ja veurem.....