diumenge, de juliol 03, 2011

Amsterdam 2011: 1 de juliol

Avui hem tingut probablement la visita "indoor" més satisfactoria del viatge, el ajuntament/palau reial (també conegut pel nom tant fàcil de escriure i pronunciar com Koninklij). La veritat és que val molt la pena, visitant-lo te n'adones entre altres coses de lo potents que van ser comercial i economicament els neerlandesos.

Després de tanta cultura hem decidit compensar anant de compres.....bé bàsicament la Elisabeth ha anat de compres i nosaltres l'acompanyavem....això sí que consti que ho hem fet per voluntat pròpia i de bon grat....que ja estaveu pensant malament....

Per dinar hem decidit anat a un (o varis) xiringuitos i hem trobat de puta llet la "central xiringuitera de Amsterdam". Es tracta d'un local on tens de tot des de bocatas fins a pasta i carn feta al moment al punt que vulguis, passant per pizzes, fruita i dolços. Tu vas passant per diferents mostradors i quan ja ho tens tos vas a caixa i pagues.....en dues paraules TRE-MENDO..... a més amb una qualitat brutal.

Malauradament el dia s'ha torçat ja que la Elisabeth ha demanat un plat de porc que al cap de dues mossegades ha vist que portava mel, i la alergia ha atacat.....with a vengeance.....així que l'hem portat a l'hotel i quan semblava que ja estava estabilitzada el David i jo hem anat al cine (ja que no hi podiem fer res més per ajudar-la), peròquan ja estavem entrant a la sala Elisabeth ha trucat dient que estava pitjor i el David ha sortit escopetejat cap al hotel.

Total que al final la peli la he vist jo sol i a la hora que he tormat al hotel ja era tardet, o sigui que no se com ha acabat la cosa...suposo que bé ja que sinó m'haguessin enviat un SMS o trucat.....