Xampanya
Havia pensat de fer un post sobre com ha estat la última Setmana a Andorra com a "resident permanent", però al final he decidit que en comptes d’avorrir-vos amb explicacions sobre mudances, fer maletes i totes aquestes bestieses faré un breu resum del tour que vàrem fer per la regió de "Champagne" aquesta Setmana Santa.
Aquí solament faré un breu resum de la visita, els que us porteu bé ja rebreu les "Cròniques de la Xampanya" que explicaran totes les anècdotes i detalls sòrdids del viatge (jeje).
L’objectiu del viatge era en essència aprendre tot el que poguéssim sobre el xampany, visitar totes les bodegues que poguéssim i fer almenys cada dia un àpat "gastronòmic"... o sigui passar-nos la Setmana Santa bevent i menjant de puta mare.
L’objectiu ha estat plenament complert, hem visitat quatre bodegues:
- Taittinger: Gràcies als contactes del meu pare vàrem aconseguir una vista en plan VIP i a més ens van regalar un màgnum del seu xampany més alt de gamma....impressionant. Ah sí per cert Taittinger es pronuncia "tetanger" sinó no t’entenen....i segons ells el xampany és a França el que la torre Eiffel a París.
- Jean Bourgeois: Aquesta és una cooperativa amb una producció no molt gran que vàrem visitar gràcies als contactes del David. Si a Taittinger ens van tractar com a VIPs aquí ho van fer quasi com si fóssim de la família. Al final vàrem haver de marxar abans de que els pagès ens convidés a sopar a casa seva. La relació qualitat-preu d’aquest xampany és espectacular, si haguéssim pogut hauríem carregat una camioneta sencera......boníssim.
- Pommery: Tot i tenir unes instal·lacions espectaculars aquesta visita va ser la que menys ens va agradar, ens van fer una visita en plan "borregos" i la noia que feia les explicacions era un cassette amb potes. I a sobre el xampany de la "cata" estava calent i esbrafat!!!!
- Dom Perignon: Aquesta visita va ser tot el contrari que la de Pommery, tot i presentar-nos sense haver fet reserva ens van atendre exquisitament i quasi a l’alçada de Taittinger.
A totes les visites hem après coses i hem descobert nous sabors i aromes i per complementar-les ens hem regalat amb uns àpats en els que també hem pogut descobrir nous xampanys. El més "destroyer" ha estat en un restaurant amb dues estrelles Michelin on vàrem gaudir d’una cuina exquisita en un marc preciós i amb un servei atentíssim.....i evidentment una "dolorosa" important (diguem que ja que estàvem en Setmana Santa la penitència l’ha fet el nostre compte corrent).
Hi ha més coses per explicar però me les reservaré per a quan us vegi en persona.... així tindreu una excusa per a que quedem per sopar o dinar (com si ens fes falta una excusa oi?).
0 Comments:
Publica un comentari a l'entrada
<< Home